[VLAIO] Oproep TETRA Zorg en gezondheid: met focus op praktijkgericht onderzoek

 

De nieuwe oproep TETRA Zorg en gezondheid staat open, met uiterste indieningsdatum  maandag 19 september 2022 om 12.00 uur. De indiening gebeurt via de online module.

Wat is TETRA?

De oproep TETRA staat open voor onderzoeksgroepen van Vlaamse hogescholen en Vlaamse universiteiten, die actief bezig zijn met praktijkgericht onderzoek. TETRA-projecten willen kennis vertalen naar bruikbare concepten of prototypes die nieuwe marktopportuniteiten bieden aan ondernemingen en/of social profit organisaties. Daarnaast stroomt de nieuwe kennis door naar opleidingen aan hogescholen en geïntegreerde opleidingen aan de universiteiten.

Voorbespreking

Er wordt sterk aanbevolen om een voorbespreking aan te vragen. Stuur een e-mail naar tetra@vlaio.be ten laatste 5 werkdagen voor de bespreking (met vermelding in de mail en in CC wie aanwezig zal zijn). In bijlage van de e-mail voeg je toe: een korte samenvatting (één A4) van het onderwerp van jouw projectidee (bij voorkeur het innovatiedoel > zie template) en jouw belangrijkste vragen.

De voorbesprekingen vinden plaats:

·         Voor de zomer: week van 27/06 t.e.m. 1/07

·         Na de zomer: week van 29/08 t.e.m. 2/09

Je wordt vervolgens door één van de adviseurs via MS Teams uitgenodigd.

Indienen met UGent?

Contacteer ons via vlaams-federaal@ugent.be voor hulp bij uw budgetopmaak en voor de ondertekening bij de online indiening.

Meer info

·         Website VLAIO: handleiding, aanvraagformulier en budgettemplate

·         Website UGent: Hoe indienen vanuit UGent

 

Contact UGent:

·         vlaams-federaal@ugent.be

·         Fien Elderweirdt, 09 264 98 44

7 juni 2022 09:46