NBD Bouwtechniek

NBD Bouwtechniek is een site waar producenten hun producten in beeld laten komen bij zowel uitvoerders als voorschrijvers en waar ze hun doelgroep proberen te bereiken via productpresentaties. Voorschrijvers en uitvoerders gebruiken NBD-Online als platform voor het vinden van technische informatie over bouwmaterialen, bestekteksten en leveranciersinformatie, of om inspiratie op te doen voor aankomende projecten. 

Voor toeleveranciers betekent NBD-Online een platform om in contact te komen met architecten, aannemers, installateurs en voorschrijvers op het moment dat ze een concrete behoefte hebben.

Toegang

Deze databank is vrij toegankelijk.

Zoekoperatoren

Op de Home-pagina, in het centrale zoekveld, kan je zoeken op een product, leverancier of nieuwsartikel. Onder het zoekveld heb je een link naar de productcategorieën: gevels, binnenwanden - plafonds, vloeren en trappen, daken, ramen en deuren, buitenruimte, inrichting, WC-installaties, E-installaties, materiaal. Bij je zoekresultaat kan je filteren op  downloads, categorie, trefwoorden en leverancier. Rechtsboven heb je ook nog een "Toon"keuze: leveranciers, producten, thema's en nieuws.

Op de Thema's-pagina vind je alle producten en leveranciers actief rondom een thema bij elkaar gezet. Op deze pagina kan je ook filteren op het thema van je keuze.

Via de Tab "Nieuws" op de Home-pagina, vind je een overzicht van productnieuws.

Export

Pagina's uit je zoekresultaat kunnen gedeeld worden via LinkedIn, Twitter, Facebook of als mailbericht.

Er is de mogelijkheid om brochures in PDF-formaat te downloaden.

Meer informatie

lib.fea@ugent.be


Laatst aangepast 7 september 2021 13:53