EndNote: je library delen?

Een library delen kan via het synchroniseren van je EndNote desktop versie met je EndNote Online. 
Alvorens te beginnen met het opzetten van de Sync via Edit > Preferences > Sync moet er een goede backup van de library gemaakt zijn! Sommige gebruikers hebben al een account aangemaakt en eerder met bijv. demoversies even een test gedaan. De ‘online’ versie van de library kan anders zijn (door de test) dan de lokale. Als deze situatie zich voordoet, gaat het Sync-systeem deze twee samenvoegen (lokaal en online). Het beste is te verifiëren of er online iets staat: https://www.myendnoteweb.com/. Hier kun je een wachtwoord voor een eventueel bestaande account ook meteen resetten.
De beste manier om te beginnen is via EndNote Desktop. Dan wordt je online account meteen gekoppeld aan je EndNote.

stappen

  Edit > Preferences > Sync
  Sync Automatically altijd uitvinken tot je de eerste synchronisatie volledig hebt afgerond.
  Enable Sync
  Sign Up
  

Dan is je account gereed voor gebruik. Als je deze procedure volgt, wordt de library die je open hebt staan je 'sync' library en de library die je via Tools > Sync gaat synchroniseren met je EndNote Online 

Meer tips

Translated tip


Laatst aangepast 28 juni 2019 10:16